Van het bestuur
Beste badmintonners,
Na de ALV van 13 oktober heeft het bestuur op 17 november e.e.a. uitgewerkt en we gaan aan de slag met de actiepunten, met name de ledenwerving. Sjaak en Hans hebben op de ALV aangeboden hierover mee te denken en via de Nieuwsbrief vragen we dat ook aan iedereen. Bij ons kun je gewoon een introducÚ meenemen, buurman, buurvrouw en we staan in principe ook positief voor binnenkomst van bijvoorbeeld een groepje - wel serieuze - jongeren. De opkomst op woensdag is heel redelijk, op vrijdag zouden we graag nog een grotere gemiddelde bezetting zien. In deze nieuwsbrief is er behalve een item ┤Van het bestuur┤ ook een item ┤Van de jubcie┤, waarin informatie over zaterdag de 16e december. We wensen eenieder een fijn jubileumfeestje!
Tom, Ben en Gerdie
Van de jubcie
We hebben een gevarieerd programma bedacht op een mooie locatie, met inspanning voor lijf en brein en de nodige ontspanning waaronder in elk geval eten en drinken!
Opgave kan nog tot en met 8 december.
Dress code: informeel. Doe gemakkelijk zittende vrijetijdskleding aan en dito schoenen. Neem ook een wit T-shirt mee, of anders een reflecterende veiligheidshes of iets anders reflecterends dat je kunt dragen.
Nee, het wordt geen dropping!
VegetariŰrs graag z.s.m. doorgeven aan Gerdie.
Feestgangers worden zaterdagmiddag 16 december verwacht op de parkeerplaats achter de Burgemeester Lambershal in Annen. Om 15:00 uur vertrekken we en we zullen tussen 22:30 uur en 23:00 uur terug zijn in Annen.
Verder zijn we druk bezig met zoveel mogelijk iedereen op maat te bedienen wat betreft de nieuwe clubshirts.
Floortje, Gerdie en Inge
Ledenwerving januari 2018
We maken een nieuwe gevouwen folder, niet om h-a-h te bezorgen, maar op strategische plaatsen op te hangen en te verspreiden. Er komen ook wat A4 posters. Een inloopavond met training om mensen op weg te helpen is gepland op 2 februari 2018. Er komt een aanbod met leenracket en lidmaatschap tot einde seizoen. Mensen kunnen het racket houden als zij het volgende seizoen lid blijven.
Oproepen
Allereerst roepen we de leden op om te helpen via mond-tot-mond reclame mensen mee te krijgen naar de open avond op 2 februari, maar ook daarbuiten. Bitterballen en een drankje gratis!
We brengen in herinnering de oproep voor nieuwe bestuursleden. Tom en Ben hebben aangegeven er het komende seizoen mee te willen stoppen. We hebben vers bloed nodig! Ge´nteresseerden kunnen zich melden en 'meelopen'.
Wie ideeŰn heeft over strategische plaatsen of evenementen om bijv. te flyeren of posters te hangen, geef het door!
Website: we willen graag de website een make-over geven en zoeken daarnaast ook iemand om het beheer van Bob Hogeveen, die niet langer lid is, over te nemen. Zijn er leden die dit kunnen verzorgen zodanig dat het gemakkelijk te onderhouden is?
Facebook en Prikbord Annen: dit zijn media waarop we onze ledenwervingsactie ook graag willen verspreiden. Er is een Facebookaccount (Floortje beheert die), maar dat moet actiever. Wie wil er verder zijn of haar schouders onder zetten? Teksten worden aangeleverd en rond de jubileumviering komen er ook weer nieuwe foto's.
Reactie op alle oproepen: naar Gerdie.
Mogelijk proef met training
Een aantal leden heeft te kennen gegeven de training te missen. Momenteel wordt ge´nventariseerd of er in eerste instantie bij de woensdaggroep voldoende interesse is om hierop weer actie te ondernemen.
Kleine competitie
Pluvero is voornemens om in 2018 weer een mini-competitie te organiseren. Tom is contactpersoon. BCAO wil graag een of twee teams afvaardigen om zo de meer competitief ingestelde spelers een kans te geven zich te meten met spelers buiten de vereniging. Nadere informatie volgt.
Vooraankondiging Rolder Koppeltoernooi
De collega's van Pluvero organiseren op zaterdag 20 februari 2018 in Rolde het Rolder Koppeltoernooi. Schrijf vast in de agenda, nadere info wordt doorgemaild.
Agenda
- 1e vrijdag van de maand: toss
- Woensdag t/m april (excl. vakantie): vooralsnog vrij spelen 18:45-20:00.
- Vrijdag 19:30-22:00 vrij spelen. Mogelijk op twee banen 19:30-20:30 beginnerscursus
- Zaterdag 16 december vanaf 15:00 uur: viering 40-jarig bestaan BCAO
- Vrijdag 22 december laatste speelavond 2017. Sporthal gesloten tussen kerst en oud en nieuw
- Woensdag 3 januari 2018 hervatting
- Vrijdag 2 februari 2018 open avond, inclusief toss
- Zaterdag 20 februari 2018 Rolder Koppeltoernooi