Van de voorzitter
Hoogste tijd voor een nieuwsbrief; de laatste dateert van mei vorig jaar! 2013 is alweer anderhalve maand oud en voordat we het weten zijn we in mei aanbeland om het seizoen 2012-2013 af te sluiten. Gelukkig is het nog niet zover en hebben we nog een mooi aantal activiteiten voor de boeg. Op de vrijdagavond wordt het weer wat drukker, nadat het begin januari zeer rustig was.
Namens het bestuur wens ik iedereen een fijne voorzetting van het seizoen!
Jurry Swart
Start 2013
Na een druk laatste kwartaal van 2012 met de - succesvolle - banketletteractie, het 35-jarig jubileum en de oudejaarsborrel zijn we het nieuwe jaar rustig begonnen. Zeer vermeldenswaardig was het 25 jarig-lidmaatschapsjubileum van Jan Hulshof waar we even bij stil hebben gestaan op 1 februari.
Blessures
De geringe bezetting komt ook omdat een aantal trouwe leden blessures heeft. Zo zijn Bob, Piet, Tom E. en Josť niet van de partij geweest vanwege verschillende lichamelijke klachten (details beschikbaar bij het bestuur). En natuurlijk hebben ook griep- en andere virussen hun tol geŽist. Hopelijk herstelt iedereen voorspoedig en is dan weer lekker op de baan te vinden op de vrijdagavond.
TOPLAN
Geef je op!
Op 17 maart (09:30-ca. 16:00, Sporthal De Boerhoorn in Rolde) vindt het TOPLAN-toernooi plaats. Pluvero organiseert. Hopelijk doen er net als andere jaren weer veel leden van BCAO mee. Ook voor minder ervaren spelers is het een leuke kans om eens met andere badmintonners te spelen. Het toernooi wordt op sterkte ingedeeld zodat iedereen met plezier kan spelen.
Geef je op bij Inge (mail direct). Dat kan nog tot uiterlijk 1 maart. De kosten bedragen Ä 5 per onderdeel (incl. consumptie, dropjes en nootjes).
Training
De trainingen op de woensdag- (voor gevorderden) en vrijdagavonden (beginners) worden soms goed en soms wat minder bezocht. Joep en Elroy doen hun best om de techniek van de leden die komen trainen bij te spijkeren en/of op een hoger plan te brengen. Hou vol, want zelfs een marginaal betere techniek levert je direct (veel) meer spelplezier op!
Nieuwe (aspirant-)leden
We hebben enkele belangstellende aspirant-leden op de baan sinds begin februari. Een welkome aanvulling op het huidige ledenaantal van 35. Aan ons de taak om te zorgen dat zij zich welkom weten en zich snel thuisvoelen - dus wijd ze ook in de barminton in!
Sport- en spelweek
Op dinsdagavond 7 mei wordt het badmintontoernooi van de Sport & Spel week gespeeld. We zijn altijd op zoek naar leden die willen tellen en met hand- en spandiensten willen helpen. Details volgen.
Seizoensafsluiting
De laatste speelavond zal vermoedelijk op 31 mei zijn. Het bestuur gaat hierover nog in conclaaf. Heb je ideeŽn voor een leuke afsluiting: laat het ons weten!
Agenda 2013 - noteer s.v.p. de bijzondere activiteiten
- woensdag 20 februari - training vervalt i.v.m. krokusvakantie
- vrijdag 22 februari - gewone speelavond!
- dinsdag 7 mei - Sport- en spelweek: badmintontoernooi
- 10 mei geen badminton: i.v.m. Sport- en spel!
- 31 mei seizoensafsluiting
- vrijdag 6 september: start seizoen 2013-2014