Gelukkig, gezond & sportief Nieuwjaar
Voor eenieder die niet op de eerste clubavond aanwezig was: nog de allerbeste wensen namens het bestuur. Als jullie deze eerste nieuwsbrief krijgen is 2011 alweer een eindje op streek, het jaar waarin we diverse veranderingen zullen zien in de club. Per 1 januari zijn we bondsclub af en staan we te boek als recreatieve vereniging. Ook zullen we zoals we tijdens de laatste ALV hebben afgesproken maandelijks een e-mailnieuwsbrief naar de leden en sponsoren sturen. Dit is de eerste editie. Suggesties, opmerkingen & bijdragen voor de volgende editie van harte welkom. Mailen naar redactie Nieuwsbrief.
Banketletter- en oliebollenactie 2010
De banketletteractie viel op een ijskoude zaterdag 27 november. Mede dankzij de inzet van familieleden (veel dank aan Maria, Kirstin, Pim van Joep, Erna, Mariska en Marjolein, naast onze trouwe leden). De totale opbrengst was maar liefst € 681,=: een mooi resultaat dat de club goed kan gebruiken.
Ook dit jaar hebben Ad en Ebel weer de kar getrokken van de oliebollenbakkerij op oudjaarsdag. Onder de carport van Ebel en Wies, stemmig aangekleed, hebben diverse (familie)leden weer uren in de kou bollen staan bakken. Voor het jarenlang ter beschikking stellen van deze locatie kregen Ebel en Wies een leuke attentie, met veel dank namens BCAO. Volgend jaar gaat William de traditie voortzetten. In totaal zijn er zo'n 500 bollen gebakken en verkocht en niet te vergeten, diverse flessen Berenburg soldaat gemaakt. Met name Jan en Aart lieten het zich goed smaken. De opbrengst voor de club bedraagt €131,15!
Decembertoss
I.v.m. Sinterklaas werd de maandelijkse toss verzet naar vrijdag 10 december, extra-feestelijk vanwege de te verdelen chocoladeletters (met dank aan Roelof). Om de feestvreugde te vergroten werden behalve de nieuwe leden, degenen beloond die achteraf het gemiddelde aantal punten het beste benaderden, met chocoladeletters zolang de voorraad strekte. Degenen die wonnen, verdeelden hun chocoladeletters ter plekke. Het allerhoogste aantal punten haalde Tom Exterkate.
Goede voornemens? Kom trainen!
Na een moeizame start in 2010 heeft het bestuur besloten om ook in 2011 door te gaan met de training door Buddy Olivero. De laatste weken van 2010 kwamen er zo'n 6-8 mensen elke week trainen en dat is een goede basis om door te gaan. Maar er is plek voor 12 leden! Dus heb je goede voornemens om meer aan sport te doen, je badminton te verbeteren of gewoon een uurtje lekker bezig te zijn: kom woensdagavond van 19:00-20:00 naar de training!
Opgeven Toplan-toernooi
Op zondag 6 maart vindt het jaarlijkse TOPLAN toernooi voor senioren van de badmintonverenigingen BC Toledo, Pluvero en BCAO plaats in Sporthal "De Zwet" te Zuidlaren van 09:30 tot 17:00 uur. Inschrijving kan tot 19 februari 2011 via het inschrijfformulier (bijlage). Inschrijving mogelijk voor herendubbel, damesdubbel, mixdubbel en singles, recreant- en competitieniveau.
Interne competitie
Onze secretaris brengt de interne competitie in herinnering. Iedereen kan meedoen en anderen uitdagen in dubbels. Uitslagen kunnen worden gemaild naar Gerdie (tot Inge weer privé-internet heeft en de stand zal vervolgens in elk Nieuwsbrief gemeld worden.
Fotohoekje

Wout en Roelof bij het geldtellen


Gelegenheidsoliebollenkraam 2010!


Agenda
- Training woensdag 19.00-20.00 uur
- Vrije speelavond vrijdag 20.00-22.00
- 1e vrijdag van de maand: toss
- Eerstvolgende: krokustoss 4 februari: komt allen!
- Toplan toernooi zondag 6 maart
- Sport & speltoernooi: dinsdag 31 mei
- Eindejaars BBQ: vrijdag 17 juni - organisatie: feestcie!