Van de voorzitter
Het nieuwe jaar is weer sportief begonnen en zo'n 20 leden waren aanwezig op de Nieuwjaarstoss. Voor degene die er niet bij konden zijn: de allerbeste wensen voor 2012. Dat het een sportief jaar mag worden met weinig of liefst geen blessures!
Jurry Swart
Actief sportjaar 2012

Het belooft een druk jaar te worden. We hebben diverse activiteiten op de rol staan, waarbij we proberen mee te liften met de Olympische Spelen in Londen waar badminton ook onderdeel van is. Zelfs de gemeente Aa en Hunze voert dit jaar de Olympische vlag. Ze organiseert in samenwerking met verenigingen allerlei activiteiten om iedereen aan het bewegen te krijgen.
Zo staan in de maand september de racketsporten centraal. Wij zijn al in contact met de gemeente en hebben subsidie aangevraagd voor de komende ledenwerfactie en de open speelavond op de 20ste januari. We maken o.a. gebruik van de posters die de gemeente in het kader van Olympisch Aa en Hunze ter beschikking stelt. En: van een vintage beachvlag!
Ledenwerving: open instuif
Zoals op de laatst ALV is besloten gaan we dit jaar weer proberen om het ledental op een behoorlijk peil te krijgen. Voor de open instuif op vrijdag 20 januari is door de leden actief geflyerd in heel Annen, er worden posters verspreid en als het goed is, volgt media-aandacht in de Schakel en op de site van de Commissie Dorpsbelangen. Doe dus allemaal mee op de 20e. Wie weet gaan we meemaken dat het afhangbord van de vorige generatie (ja, ja) moet worden ingezet om het spelen in goede banen te leiden!
Op visite bij B.A.K.T. in Vries
Op 21 november 2011 hebben wij bij de badmintonclub in Vries diverse partijtjes gespeeld. Helaas moesten we de eer aan Vries laten wat betreft het aantal gewonnen partijen.
Het spelplezier was evenwel dermate groot dat Vries enthousiast heeft gereageerd op onze uitnodiging om op 10 februari in Annen langs te komen. Kortom: neem de revanchemogelijkheid te baat!
Oudejaarsborrel
Op 31 december hebben we het jaar afgesloten met een oudejaarsborrel en een een hapjesbuffet. Ettina, Annemieke en Gerdie hadden allerlei lekkere spijzen bereid. Zo'n 16 leden waren van de partij en ook Buddy was aanwezig met zijn echtgenote. Gezellig en voor herhaling vatbaar, is de conclusie.
Oude nieuwe en nieuwe nieuwe leden
We hebben weer twee nieuwe leden. Nou ja nieuw…. Ad Duijn is hersteld van de enkelblessure die hij dik twee jaar geleden opliep tijdens de badminton. De scherpte in zijn dropshots begint terug te komen, dus wees gewaarschuwd. Ook Sjaak van Bastelaar is weer van de partij. Na zijn langdurige schouderblessure kan ook hij badminton niet missen en is weer lid geworden. Mannen: een hartelijk welkom terug en probeer het allemaal heel te houden! Hopelijk kunnen we na de ledenwerfactie - met welkomstaanbod: een gratis racket en gratis trainen tot het eind van het seizoen nieuwe leden verwelkomen.
TOPLAN 2012
Op zondag 11 maart zal het jaarlijkse TOPLAN toernooi gehouden worden in de Burg. Lambershal in Annen. Het toernooi duurt van 9.00 tot 17.00 uur en is bestemd voor seniorenspelers van de badmintonverenigingen: BC Toledo, Pluvero en BCAO. BCAO neemt dit jaar de organisatie voor zijn rekening. Alle informatie over het toernooi vind je op het inschrijvingsformulier dat je hier kunt downloaden en naar Inge kunt mailen.
Inschrijven kan tot 28 februari 2012.
Fotohoekje Oudejaarsborrel

Feestelijk & gezellig buffet!


BCAO 35 jaar!
Dit jaar viert de club zijn 35-jarig jubileum. Alle ideeën om dat luister bij te zetten, van harte welkom!
Agenda - noteer s.v.p. de bijzondere activiteiten
- Training woensdag 19.00-20.00 uur
- Vrije speelavond vrijdag 20.00-22.00 uur
- 1e vrijdag van de maand: toss
- vrijdag 20 januari - Open speelavond
- vrijdag 10 februari - Badmintonclub B.A.K.T. Vries op bezoek
- zondag 11 maart - Topplan-toernooi in Annen
- dinsdag 15 mei - Sport- en spelweek: badmintontoernooi
- vrijdag 14 december - BCAO bestaat 35 jaar!!!