Van de voorzitter
De club is meer dan 50% gegroeid! De ledenwerfactie was een groot succes. Had BCAO in januari nog 26 leden, inmiddels zijn het er 40 geworden. Een hartelijk welkom aan de nieuwe leden. We hopen dat Erik, José, Gerry, Mohammed, Lina, Els, Zwanette, Harmjan, Leonie, Daniëlle, Wilco, Mischa, Marco en Erwin zich snel thuis zullen voelen, ze hebben al menig shuttle geslagen op de vrijdagavond. Wilco moest helaas als gevolg van een zweepslag badminton tijdelijk laten voor wat het is, maar hij herstelt goed en we hopen hem dan ook binnenkort weer te zien. We zijn begonnen met de training voor nieuwe leden op de vrijdagavond. De eerste reacties en ervaringen zijn positief dus daar gaan we mee door. Als er leden zijn die zich geroepen voelen om hun kunsten en techniek aan de nieuwe leden over te dragen laat het ons weten! De komende maanden staan er weer diverse activiteiten op het programma waarover meer in deze nieuwsbrief. Kijk ook op de BCAO website die trouw door Bob actueel wordt gehouden. En als je zelf een berichtje hebt, kun je dat sturen aan de redactie.
Jurry Swart
Uitwisseling B.A.K.T. Vries
Alle goede bedoelingen ten spijt, is er nog geen kans geweest om revanche te nemen voor ons verlies tegen Vries. De eerder geplande avond in januari voor het tegenbezoek van Vries viel samen met de eerste avond van onze training voor nieuwe leden. Toen Vries bovendien maar met twee spelers kon komen, hebben we in goed overleg besloten de afspraak te verzetten. Zodra er een nieuwe datum staat, maken we deze bekend.
Open toss Toledo Zuidlaren
Toledo heeft ons uitgenodigd om op dinsdag 24 april bij hen te komen spelen. Een mooie ervaring om eens in een andere zaal te spelen en andere spelers te ontmoeten. Wie dat leuk vindt, kan zich aanmelden bij Inge. Tegen die tijd is het weer goed en kunnen we gewoon gezamenlijk naar de sporthal in Zuidlaren fietsen!
Inhangbord
Met de toename in aantal leden is het inhangbord in ere hersteld. Elk lid heeft een nieuw naamkaartje. Als je wilt spelen, hang je je kaartje in een baan en daarmee 'reserveer' je een bepaalde tijd. Misschien even wennen, maar het werkt goed als we ons er allemaal aan houden. In de praktijk is het maar voor een deel van de avond echt nodig. Het leuke van het systeem is ook, dat je zelf kunt bepalen met wie je wilt spelen. Het nodigt uit om eens wat andere combinaties te maken. In de tijd dat je niet kunt spelen is er alle ruimte om even iets te drinken in het Sportcafé en/of bij te praten.
TOPLAN 11 maart
De voorbereidingen van het TOPLAN toernooi lopen goed. Er zijn 40 aanmeldingen dus het wordt een drukke dag. We zijn ook zeer blij met de sponsoring van De Klussenier Sjaak van Bastelaar en van Groentespecialist Martens uit Annen, die ook de open speelavond van de ledenwerfactie sponsorde. Sjaak is de specialist in Annen op het gebied van onder andere Velux-dakramen dus heb je zoiets nodig: Sjaak is de man! Mocht je op 11 maart willen helpen: laat het even weten aan Inge. Je bent ook van harte welkom om de sfeer te proeven en de eigen leden aan te moedigen en moreel te ondersteunen.
Korting voor leden
Er zijn diverse vragen geweest van leden over korting op rackets of andere badmintonbenodigdheden. Ruchti in Zuidlaren is sponsor van BCAO en geeft ons 10% korting op aankopen. Gewoon noemen dat je lid bent van BCAO en de korting wordt geregeld!
Mededelingen bestuur
Op 2 maart heeft het bestuur van BCAO (Inge, Jan, Gerrit, Aart en Jurry) vergaderd. We hebben stilgestaan bij het succes van de ledenwerfactie. Op dit moment loopt het goed wat betreft de training en het gebruik van het inhangbord. Verder stond het budget van het TOPLAN- toernooi op de agenda en hebben we ideeën besproken over wat we op de laatste speelavond 1 juni willen doen. Hou in ieder geval deze avond vrij want je wilt zo'n laatste speelavond van het seizoen echt niet missen! Op 27 april houden we een speciale avond voor onze sponsoren. Het bestuur zal hen uitnodigen om een shuttle mee te slaan en vervolgens een drankje en hapje met ons te nuttigen in het Sportcafé (…en ja Sjaak, jij krijgt ook een drankje en hapje!).
Shirts
Het is alweer diverse jaren geleden dat BCAO T-shirts en poloshirts met opdruk heeft laten maken. Nu er zo veel leden bijgekomen zijn, is het tijd om de interesse opnieuw te peilen. We denken aan blauwe shirts met het BCAO-logo voor, en op de achterkant je naam. Binnenkort horen jullie hier meer over als we de prijs weten.
Sport en spel
In de week van 14 t/m 18 mei is het sport- en spelweek in Annen. Badminton staat op het programma voor dinsdag de 15e van 17:00-19:00. Altijd leuk en er is altijd hulp nodig om te helpen tellen en spullen op te zetten en weer af te breken. We zullen in de week ervoor vragen wie wil komen helpen, maar schrijf de datum vast in de agenda!
Agenda 2012 - noteer s.v.p. de bijzondere activiteiten
- Training woensdag 19.00-20.00 uur
- Vrije speelavond vrijdag 20.00-22.00 uur
- Training nieuwe leden: vrijdag 19.30-20.30 uur
- 1e vrijdag van de maand: toss
- zondag 11 maart - Topplan-toernooi in Annen
woensdag 4 en vrijdag 6 april GEEN BADMINTON - revue in de sporthal
- dinsdag 24 april - Open toss Toledo Zuidlaren
- vrijdag 27 april - BCAO Avond voor sponsoren
- dinsdag 15 mei - Sport- en spelweek: badmintontoernooi
- vrijdag 14 december - BCAO bestaat 35 jaar!!!