Van het bestuur
Beste badmintonners,
Je let even niet op, en voor je het weet is het seizoen alweer bijna voorbij!
Het bestuur is druk bezig met het organiseren van de laatste activiteiten van dit jaar, ondersteund door actieve leden zoals Annemieke voor toss en diverse activiteiten, Ad en verschillende vrijwilligers voor het badmintontoernooi van de sport- en spelweek, Jurry voor het regelen van onze inzet voor de TT, Joep voor zijn inspanningen voor de laddercompetitie. Iedereen hartelijk dank ervoor, want we zijn maar met z'n drieën. Geïnteresseerden voor een plek in het bestuur kunnen zich melden bij Tom Oud. We zijn nog steeds op zoek naar een secretaris.
Blessureleed Wilco heeft ons laten weten dat hij met ingang van september zijn lidmaatschap opzegt vanwege de lange revalidatieperiode na zijn zware blessure. Hij wil daarna eerst weer gaan fietsen en hardlopen, voor hij zich weer waagt aan voetbal of badminton. Dat is heel jammer, maar ook volkomen begrijpelijk. Wilco doet wel mee als teller en zet zich nog in voor de club bij de TT. Natuurlijk hopen we hem ook op de eindeseizoensbbq te zien.
Tom, Jan en Gerdie
Resultaten ledenwerfactie
Onze ledenwerfactie via het bonnenboekje van SV Annen was heel succesvol. Een hartelijk welkom voor Job de Heer, Erwin Hoving, Veronica Frau, Linda Matthijsen en Debby Nijboer.
Training afgelopen, vrij spelen tot eind juni
De afgelopen week vonden de trainingen op woensdag en vrijdag voor de laatste keer in dit speelseizoen plaats. Het bestuur bedankt Joep en Elroy van harte voor hun inzet om het spel van alle spelers op hun eigen niveau te helpen verbeteren.
Gezien het succes van de proef van vorig jaar heeft de ALV besloten om het seizoen met de vrijdagavonden van juni te verlengen. Op vrijdag 5, 12 en 19 is er vrij spelen van 20:00 - 22:00 uur, hele zaal. 26 juni vervalt vanwege de TT.
Laddercompetitie
De laddercompetitie loopt in principe door tot het eind van het seizoen. Dus grijp je kans en daag de tegenstanders die in je bereik liggen, nog eens uit! Prijsuitreiking volgt in nader overleg met Joep, wellicht op de eindejaarsbbq. De regels en de ladder zelf vind je op het afhangbord in de zaal.
Afronding TOPLAN-competitie
De vriendschappelijke competitie die is georganiseerd samen met Toledo en Pluvero wordt afgerond met een eindtoss op 5 juni, waarvoor BCAO de zaalruimte beschikbaar stelt. De teams worden hiervoor uitgenodigd, de toss zal worden gesplitst: één voor de teamleden en gevorderde spelers, en een afzonderlijke loting voor de rest.
Nazit met bitterballen in 't Sportcafé!
Samenloop voor hoop
De kogel is door de kerk; de penningmeester heeft een team BCAO & Friends aangemeld, en is druk bezig met het samenstellen ervan. Meer info over het evenement via deze link. Meld je aan of steun het team op andere wijze - van het doneren van je gespaarde kleingeld in een week tot het sponsoren van de lopers. Het gaat om een 24-uurs estafette op 6 en 7 juni op de Brink in Annen, van 15:00 tot 15:00 uur. Je kunt je per mail aanmelden, of via de inschrijflijst op de speelavond. Uiterlijk tot en met 15 mei. Opgave gaat via Gerdie die teamleider is. Teamleden betalen een bijdrage van 15 euro (komt geheel ten goede aan onderzoek naar kanker), waarvan BCAO de helft sponsort. Je kunt je vervolgens door familie, vrienden of buren laten sponsoren om de opbrengst van het team te verhogen. Inmiddels hebben zich opgegeven: Veronica, José (evt. met Gerrie en nog een vriendin), Jan, Gerdie (met Martin, eventueel nog iemand), Ben, Tom O., Anne (+ een persoon en wellicht nog twee), Jacintha en Willy. Deze mensen ontvangen per mail nadere info.
Tellers gezocht!
Roelof, Gerdie, Elroy, Anne (wat later) en Wilco hebben zich vast opgegeven als teller. Annemieke komt ook en zal toernooileider Ad assisteren. Een aantal van ons speelt mee in het toernooi en is in elk geval niet steeds beschikbaar om te tellen. Liefst zouden we nog enkele vrijwilligers extra inzetten, zodat iedereen tussendoor ook nog even een kop koffie kan drinken. Geef je s.v.p. op! Opgave tellers. Het kan ook volgende week nog via het formulier in de hal.
Elroy en Gerdie zijn er bijtijds om Ad te helpen de zaal op orde te brengen. Het toernooi vindt plaats op dinsdag 12 mei, v.a. 17:00-19:00 uur.
TT planning rond
Jurry heeft de planning voor vrijdag en zaterdag helemaal rond. Hartstikke fijn dat er weer zoveel leden bereid zijn om zich in te zetten voor de club. Nadere details over de organisatie volgen in de loop van juni per mail via Jurry. We kijken uit naar een paar inspannende, maar gezellige dagen die de clubkas geen windeieren leggen!
Eindejaarsbbq 20 juni
Dit jaar wordt de eindejaarsbbq gehouden in de tuin bij Anne Schreur, Middenweg 155 in Annen, vanaf 18:30. Wij waren al eerder te gast bij Anne. Ze neemt het stokje over van Jurry, bij wie onze club de laatste jaren zo'n gastvrij onderdak vond. Je kunt je graag voor 1 juni opgeven per mail of via de lijst die op de speelavond wordt neergehangen vanaf 1 mei. Partners zijn van harte welkom!
Agenda
- Dinsdag 12 mei 17:00-19:00 uur- Badmintontoernooi Sport en Spel
- Vrijdag 15 mei geen badminton i.v.m. Sport- en Spelweek
- 5 juni 2015: speciale toss met gasten als afsluiting TOPLAN-competitie
- Juni 2015: vrijdagavonden vrij spelen vanaf 20:00 uur, alleen 26 juni vervalt.
- Zaterdag 20 juni v.a. 18:30 - Eindeseizoensbbq
- Donderdag t/m zaterdag 25-26-27 juni - TT
- Hervatting speelseizoen: vrijdag 21 augustus 2015
- Informatie over hervatting training volgt