Van het bestuur
Beste badmintonners,
Alweer een maand in het nieuwe seizoen wat mededelingen in de vorm van een nieuwsbrief. Ons ledental baart zorgen, ondanks de aanwas van Beerend Schreur, Aart Elzinga en Jack - die misschien ook zijn vrouw Janny kan verleiden om mee te komen. Jaarlijks per 1 september maken we de balans op en het bleek dat we het voortaan zonder Gerrit, Bob, Ronald, Job, Jacintha en Edwin moeten doen.
We constateren dat net als vorig jaar op woensdag, mogelijk ook ondersteund door de app-groep, de opkomst goed is, terwijl die op vrijdag wel een boost kan gebruiken. Onze eerste mogelijkheid voor toss hebben we afgelopen vrijdag niet benut, omdat er rond half negen nog maar acht spelers actief waren.
Daarom doen we een beroep op de leden op via persoonlijke contacten mensen uit te nodigen om op vrijdag eens te komen spelen. Het bestuur gaat proberen de niet in een vereniging spelende clubjes in de omgeving uit te nodigen om onze lege banen op vrijdag te helpen opvullen en misschien ook met een clubje eens bij hen te gaan spelen (Eexterveen, Gieten, Gasseltenijveen).
Graag tot ziens op de baan!
Tom, Ben en Gerdie
Oproepen
Op de oproepen in de nieuwsbrief van april 2018 (iemand die websitebeheer kan overnemen van Bob Hogeveen en bestuursleden) heeft nog niemand zich gemeld. Wat betreft de website gaat het bestuur actie ondernemen om die te vernieuwen zodat hij via Wordpress kan worden onderhouden. Dat is een gemakkelijk te leren systeem en we hopen dat er zich dan alsnog een lid over wil ontfermen.
Op de ALV zullen we de opvulling van bestuursfuncties bespreken. Formeel kunnen er niet minder dan 3 leden zijn.
Extra inkomsten
De TT zal de clubkas netto ongeveer 2100 euro opleveren (Jan, Tom O., Inge, Sjaak, Tom E., Ad, Gerdie, Joyce en Annemiek) die zich voor de bardienst hebben ingezet (sommige twee of drie keer!) en daarmee de kas van de vereniging hebben gevoed, hartelijk dank!) en uit de Rabo Clubkascampagne (dank voor de stemmen!) hebben wij 81,36 euro ontvangen. Het eerste bedrag valt in het vorige seizoen, het tweede in dit seizoen.
ALV
De ALV van BCAO staat gepland op vrijdag 9 november, 21:30 aansluitend aan het vrij spelen. Agenda en stukken worden nog verstuurd, de club zorgt voor een drankje en bitterballen.
IdeeŽn ledenwerving gevraagd
Wij willen iedereen vragen om mee te denken over hoe we de ledenwerving moeten aanpakken. Onze actie vorig jaar heeft welgeteld ťťn nieuw lid opgeleverd en al zijn flyers niet duur, als de respons er niet is moeten we iets anders verzinnen.
Agenda
- 1e vrijdag van de maand (bij minimaal drie bezette banen): toss.
- Woensdag (inclusief najaars-, kerst- en voorjaarsvakantie): vrij spelen 18:45-20:00.
- Vrijdag 19:30-21:30 vrij spelen (exclusief feestdagen).