Clubinfo

BCAO is al sinds 1977 actief in Annen. We zijn een kleine, maar gezellige vereniging voor spelers vanaf 16 jaar. Onze thuisbasis is de Burgermeester Lambertshal in Annen. Deze sporthal, even oud als onze vereniging, staat in het centrum van ons dorp. Naast de sportzalen, kleedkamers en doucheruimtes, vind je hier ook de Sportsbar. Daar houden wij op vrijdagavond, na afloop van het trainen, onze Barminton.

Bij BCAO draait het vooral om de gezelligheid, het verenigingsgevoel en het lekker in beweging zijn. Onze open speelavond is de vrijdagavond, maar er is ook een speelavond voor de meer gevorderde speler op de dinsdag. Je bent op vrijdagavond altijd welkom om een keer mee te spelen. Je hoeft hiervoor niet in het bezit te zijn van een racket. Deze kan je van ons lenen. Wel dien je over schone zaalschoenen te beschikken.

Onze club kent geen verplichte vrijwilligersuren. Wel vragen we ieder jaar aan onze leden om te helpen tijdens de TT in Assen. De opbrengst hiervan zorgt er namelijk voor dat onze contributie laag blijft. Zo blijft BCAO een badmintonvereniging die toegankelijk is voor iedereen.

Speelavonden en tijden
Dinsdagavond: 18:30 – 19.45 uur
Vrijdagavond: 19:30 – 21:30 uur

Wil je meer weten over onze vereniging, stuur dan een mailtje naar info@bcao.nl